Video og telefonkonsultation

I denne tid med Coronapandemi forsøger vi at se så mange patienter som muligt.

For at undgå smitte med Coronavirus forsøger vi at begrænset antallet af patienter, der fysisk møder op i klinikken. Derfor har vi midlertidigt måttet lukke for den åbne konsultation, hvor man kunne møde op uden tidsbestilling med akut opstået sygdom. Man må altså ikke møde op i klinikken uden en aftalt tid.
I stedet har vi mulighed for at tilbyde

akut, kort videokonsultation eller telefonkonsultation
og
planlagt videokonsultation eller telefonkonsultation

Du/I kan selv booke tid til dette på nettet og via Min Læge app.

Vælger du videokonsultation, skal du bruge Min Læge app. Et par minutter inden den aftale videokonsultation skal du trykke på knappen “start videokonsultation”. Lægen åbner for konsultationen lige så snart han/ hun er klar. Hav gerne tålmodighed – der kan opstå forsinkelser.
Vælger du telefonkonsultation, vil du blive ringet op så tæt på det ønskede tidspunkt som muligt. Noter venligst det nummer, du ønsker at blive ringet op på. Hav gerne tålmodighed – der kan opstå forsinkelser.

Akut, kort videokonsultation og telefonkonsultation egner sig kun til akut opstået sygdom og kan tidligst bestilles dagen før.

Hvis du mener, at problemstillingen ikke egner sig til video- eller telefonkonsultation, bedes du ringe til os. Så finder vi en anden tid til dig. Du må altså ikke vælge et emne, som ikke passer til din problemstilling.

Der er også mulighed for at bestille tid til kørekortattest, celleskrab, børneundersøgelse, børnevaccination, P-pillekontrol og spiralanlæggelse via selvbetjening.

Du/I er altid velkommen til at ringe til sekretariatet – men hav gerne tålmodighed, da mange ringer til os i øjeblikket :-)