Ny bruger?

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log på selvbetjening” knappen og herefter trykke på “Opret mig som bruger”. Du er også velkommen til at henvende dig til sekretæren, som kan hjælpe dig med oprettelsen.
Husk at dine børn også kan oprettes. Vi bruger da en af forældrenes mail og barnets adgang oprettes som regel med cpr.nr. og 4 cifret kode, som I aftaler med sekretæren.
Når barnet bliver ældre og selv kan få MitID, kan det få sin egen adgang.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar fra din læge på e-portalen.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”.  Tjek din e-mails spam-filter, hvis mailen ikke kommer i din indbakke. Mailen sendes til den email-adresse, du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).

I E-portalen, har du mulighed for at sende en besked/ et spørgsmål til din læge, forny recepter på fast medicin og bestille en tid til konsultation.
Husk at logge på med cpr.nr. på vedkommende, som henvendelsen drejer sig om, da det er vigtigt, at kommunikationen placerer sig i den rette journal.